Blog about Bolognese, Emilian, Italian food: just as tradition dictates!
Un Pranzo di Natale Indimenticabile
Un Pranzo di Natale Indimenticabile con i Prodotti di Lina Sapori e Delizie Il Natale è un momento speciale per condividere emozioni, risate e, naturalmente, buon cibo con chi amiamo....
Un Pranzo di Natale Indimenticabile
Un Pranzo di Natale Indimenticabile con i Prodotti di Lina Sapori e Delizie Il Natale è un momento speciale per condividere emozioni, risate e, naturalmente, buon cibo con chi amiamo....
The history of traditional Bolognese ragù
The history of Ragù alla Bolognese begins with Pellegrino Artusi, a proto-ragù made with pork belly, veal, celery, carrot and onion. Artusi also suggested adding dried mushrooms, truffle, chicken livers...
The history of traditional Bolognese ragù
The history of Ragù alla Bolognese begins with Pellegrino Artusi, a proto-ragù made with pork belly, veal, celery, carrot and onion. Artusi also suggested adding dried mushrooms, truffle, chicken livers...
Truffles: 3 Tasty Delicacies You Absolutely Mus...
First delight bruschetta with truffle sauce as an aperitif or starter. Spread a little truffle sauce on a slice of toasted bread and, if you like, for a more appetizing taste,...
Truffles: 3 Tasty Delicacies You Absolutely Mus...
First delight bruschetta with truffle sauce as an aperitif or starter. Spread a little truffle sauce on a slice of toasted bread and, if you like, for a more appetizing taste,...